100 % Marulaolie
- kalmerende formule
- voor huid- en haarverzorging
- verzorgt en verzacht
- Het product is op voorraad
- Minimaal bruikbaar tot: 01-04-2028
- Verzending 09-11-2026
Marulaolie is een voortreffelijke, lichte plantaardige olie, gewonnen uit de vruchten van de marulaboom (Sclerocarya birrea), die inheems is in het ongerepte Zuid-Afrika. Deze in het wild groeiende, exotische vrucht herbergt een uitzonderlijke voedingskracht.
De olie wordt gewonnen uit de marulapitten. Dankzij een zorgvuldig extractieproces blijft de hoogste concentratie aan actieve stoffen behouden. Het resultaat is een kostbare olie die de huid niet alleen intensief hydrateert, maar ook de natuurlijke barrièrefunctie ondersteunt en het herstel bevordert, zonder een vettig laagje achter te laten.
Dankzij de unieke samenstelling is marulaolie de ideale keuze voor dagelijkse huidverzorging, omdat de olie zich eenvoudig in elk schoonheidsritueel laat integreren.
Als gezichtsverzorging werkt marulaolie als een intensief voedend serum dat de huid haar natuurlijke glans teruggeeft. Dankzij de milde formule is de olie ook uiterst effectief te gebruiken als make-upremover. De olie smeert heerlijk uit over het lichaam en is daarom ideaal voor luxe massages en een diepgaande verzorging, waarbij het een zijdezacht en glad gevoel achterlaat.
Ook voor de verzorging van het haar heeft de olie uitzonderlijke effecten. Het maakt de haarschubben glad en geeft het haar zijn gezonde glans terug, zonder het te verzwaren.
Het gebruik van de olie is eenvoudig: verwarm een paar druppels olie tussen uw handpalmen en masseer deze met zachte, cirkelvormige bewegingen in de huid van uw gezicht, uw lichaam of in uw haarpunten.
Voor een extra intensief resultaat mengt u vlak voor gebruik één of twee druppels olie door uw favoriete hydraterende crème of serum.
Ingrediënten (INCI): Sclerocarya Birrea Seed Oil.
Nettogewicht: 50 ml
Gebruiksaanwijzing: Wrijf enkele druppels olie warm tussen de handpalmen en masseer deze zachtjes in op de gewenste plek.
Waarschuwing: Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Bij contact met de ogen met veel water uitspoelen. Bewaren goed afgesloten, op een koele en droge plaats.